Våra medlemskap

Bli medlem i Sörfjärdens Golfklubb

Vi har en välskött park- och skogsbana med hög standard och mycket god tillgänglighet som bjuder på roligt spel och en lång säsong, då banan i regel öppnar flera veckor tidigare och stänger senare än banorna i närområdet.

Ett resmål för hela familjen
Alla trivs i Sörfjärden. Spela en golfrunda med dina vänner när resten av familjen njuter av sol och bad på den kilometerlånga sandstranden. Närheten till havet, fiskelägen, naturupplevelser, restauranger och logi gör oss till ett spännande resmål som har mycket att erbjuda både före och efter golfrundan.

• Sörfjärdens GK har hög tillgänglighet.
  • Sörfjärdens GK har hög trivselfaktor.
  • Sörfjärdens GK ligger en kort bilresa från både Sundsvall och Hudiksvall.
  • Sörfjärdens GK har förmånliga samarbeten med andra klubbar i området.
  • Sörfjärdens GK har en mogen, välskött och utmanande bana.
  • Sörfjärdens GK har fina utbildningar med erfaren PRO.
  • Sörfjärden har en jättefin camping.
  • Sörfjärden har en mycket populär restaurang.
  • Sörfjärden har Jungfrukustens finaste badstrand.

I medlemskapet ingår
- Försäkring
- Tidningen Svensk Golf ingår fram till maj 2020, därefter ingår en ny digital tidning från Golfförbundet. Möjlighet finns att fortsätta som prenumerant på Svensk Golf. Kontakta klubben!

Årsavgifter 2021

Fullvärdig medlem

Senior från 22 år

Pris: 4 500 kr

• Spelrätt 4 100 kr

För dig som ser värdet av att spela din golf oavsett dag på en bana med hög tillgänglighet utan andra kostnader än årsavgiften.

Studerande

Pris: 2 600 kr

• Spelrätt 2 200 kr

Studerande medlem måste lämna eller visa intyg som styrker att studier pågår på heltid.

Juniorer 18-21 år

Pris: 2 150 kr

• Spelrätt 1 750 kr

Juniorer 13-17 år

Pris: 1 750 kr

• Spelrätt 1 350 kr

Knattar 0-12 år

Pris: 600 kr

• Medlemsavgift 250 kr
  • Spelrätt 350 kr

Vardags-medlem

Pris: 3 550 kr

• Spelrätt 3 150 kr

För dig som spelar och har möjlighet att fokusera på din golf på vardagar. Ger dig rätt att spela på Greenfee överallt. Vardagsmedlem har rabatt på Sörfjärdens GK mot gällande dagspris lö-sö och helgdagar.

Greenfee-medlem

Pris: 1 300 kr

• Spelrätt 900 kr

För dig som spelar få rundor om året. Ger dig rätt att spela på Greenfee överallt. Rabatt på aktuell Greenfee på Sörfjärdens GK.

Passiv medlem

Pris: 400 kr

Om man vill stötta klubben kan man göra det som passiv medlem. Du kanske har en granne eller vän som ser det som viktigt att klubben bedriver golfverksamhet för att det ökar värdet på fastigheten eller bara att man tycker att det är bra att det finns en golfbama. Då är ett passivt medlemskap rätt form.

Nybörjar-medlem

Pris: 3 600 kr

• Spelrätt 3 200 kr

Under våren/sommaren anordnar klubben Nybörjarkurser. Ger dig rätt att spela på greenfee överallt.

Familj

Pris: 10 000 kr

Familj är makar eller sambos med barn (max 3 st) på högst 21 år och som är folkbokförda på föräldrarnas adress. Medlemsavgift tillkommer med 400 kr per medlem i familjen (Knattar 0-12 år 250 kr).